Licente

BTS Telecom este distribuitor in Romania pentru o gama larga de licente la preturi competitive.

Activare instant. INSTALARE GRATUITA impreuna cu un suport exceptional.

Two-factor authentication (2FA) este o măsură de securitate îmbunătățită care necesită două forme de identificare: parola, cât și un cod de securitate generat. Cu 2FA activat, o aplicație de pe telefonul smartphone furnizează un cod pe care trebuie să-l introduceţi împreună cu parola pentru a vă putea autentifica.

Secure Sockets Layer (SSL) este un protocol criptografic care permite comunicația sigura pe Internet. Utilizarea tehnologiei SSL ofera un grad mai mare de confidențialitate și de siguranța decat o conexiune web mecriptata. Aceasta reduce riscul ca informațiile sa fie interceptate și utilizate incorect.

Acest tutorial va poate fi de folos daca intampinati dificultati cu configurarea unei baze de date ce contine tabele pentru un server de metin2.

Cand creati un nou server, sunt cativa pasi de configurare pe care ar trebui sa ii urmati mai intai ca parte a setarii de baza. Aceasta va creste securitatea si gradul de utilizare a server-ului si va va oferi o baza solida pentru actiunile ulterioare.

Este nevoie de sistem de un management relational al bazelor de date, cum ar fi MySQL si MariaDB pentru o parte semnificativa a site-urilor web si aplicatiilor. Cu toate acestea, nu toti utilizatorii se simt comod sa isi administreze datele prin intermediul liniei de comanda.

MySQL este un sistem de gestiune a bazelor de date relaționale, produs de compania suedeza MySQL AB și distribuit sub Licența Publică Generală GNU

Grupul LEMP este un grup de software open source care este instalat impreuna pentru a activa un server care sa gazduiasca site-uri dinamice si aplicatii web. Acest termen este un acronim care reprezinta sistemul de operare Linux, cu server-ul web Enginx ( care inlocuieste componenta Apache din grupul LAMP). Datele site-ului sunt stocate in MySQL, iar continutul dinamic este procesat de PHP.

Grupul „LAMP” este un grup de software open source care este de obicei instalat impreuna pentru a activa un server care sa gazduiasca site-uri dinamice si aplicatii web. Acest termen este un acronim care reprezinta sistemul de operare Linux cu server-ul web Apache. Datele site-ului sunt stocate in MySQL, iar continutul dinamic este procesat de PHP.

Firewall-ul este un sistem care ofera securitate retelei filtrand traficul care intra si iese pe baza unui set de reguli stabilite de utilizator. in general, scopul firewall este de a reduce sau de a elimina aparitia unei comunicatii nedorite in retea, permitand comunicatiilor legitime sa se desfasoare normal.

In timp ce la server prin SSH poate fi foarte sigura, serviciul SSH in sine trebuie sa fie conectat la internet pentru a functiona corespunzator.

FreeBSD managerul de pachete binare, pkg, poate fi utilizat pentru a gestiona cu usurinta instalarea de aplicatii pre-compilate, FreeBSD este echivalentul Debian si pachetele RPM. In comparatie cu alte metode raspandite de instalare software pe FreeBSD, alcatuirea porturilor cu Port Collection, folosirea pachetelor ofera o simpla si mai rapida alternativa care functioneaza in multe situatii. Oricum pachetele nu sunt la fel de flexibile ca porturile pentru ca instalarea pachetelor nu poate fi personalizata –

 Apache si Nginx sunt doua dintre cele mai comune servere web open source din lume. Impreuna ele sunt responsabile pentru deservirea a peste 50% din traficul de pe internet. Ambele solutii sunt capabile sa suporte diverse sarcini de lucru si sa lucreze cu alte software-uri pentru a oferi o multime de solutii complete.

La configurarea unui nou server FreeBSD, exista o serie de masuri optionale pe care le puteti lua pentru ca server-ul dvs. sa ajunga intr-o stare de functionare mai prietenoasa. in acest ghid vom acoperi unele dintre cele mai comune exemple.

MySQL este un software deschis de gestionare al bazelor de date care ajuta utilizatorii sa stocheze, organizeze si sa extraga date. Este un program puternic si flexibil, iar acest articol va va oferi cea mai simpla introducere in MySQL.

 Un nume de domeniu este modul in care site-ul dvs. va fi cunoscut pe internet, indiferent de tipul de website pe care il veti avea.  Este o adresa unica a site-ului dumneavoastra pe internet si va continua sa fie asa atata timp cat veti plati taxa anuala a domeniului. Utilizatorii care cunosc domeniul dvs., denumit din punct de vedere tehnic URL (Uniform Resource Locator), pot pur si simplu sa o introduca in bara de adrese a browser-ului lor pentru a o accesa. Alti utilizatori vor fi capabili sa va descope

phpMyAdmin a fost creat pentru ca utilizatorii sa interactioneze cu MySQL prin intermediul unei interfete web. in acest articol vom discuta despre cum putem instala si securiza phpMyAdmin pentru a-l putea folosi in siguranta sa va gestionati bazele de date de pe sistemul Ubuntu 16.04.

MongoDB este o baza de date pentru documente, gratuita si deschisa, catalogata NoSQL folosita in mod obisnuit pentru noile aplicatii. Acest tutorial va va ajuta sa configurati MongoDB pe server-ul dvs. pentru un mediu de aplicatii de productie.

Doriti sa accesati internetul in siguranta de pe smartphone sau laptop cand va conectati la o retea nesigura cum ar fi reteaua wi-fi a unui hotel sau a unei cafenele? O retea privata virtuala (VPN) va permite sa va conectati la retele nesigure ca si cum ati fi pe o retea privata. Traficul trece prin server-ul VPN pana la destinatie.

Separarea privilegiilor este una dintre principalele paradigme de securitate implementate in sistemele de operare Linux si Unix. Utilizatorii obisnuiti opereaza cu privilegii limitate cu scopul de a limita configurarea doar la mediul lor de lucru si nu la nivelul sistemului de operare.

Server-ul web Apache este cea mai populara cale de a oferi continut web pe internet. Numara mai mult de jumatate din site-urile active de pe internet fiind extrem de puternic si flexibil.

"LAMP" este un grup de software open source care de obicei sunt instalate impreuna pe un server pentru a putea permite acestuia gazduirea de site-uri dinamice si aplicatii web. Acesta este defapt un acronim care reprezinta sistemul de operare Linux, cu serverul web Apache. Datele de pe site sunt stocate intr-o baza de date MySQL, iar continutul dinamic este procesat de PHP.

Una dintre sarcinile de baza pe care trebuie sa le cunosteti pe un server Linux este cum sa adaugati sau sa eliminati. Cand creati un nou sistem, adesea vi se furnizeaza implicit doar contul root.

Cand creati pentru prima data un server cu Ubuntu 16.04, exista cativa pasi ce tin de configurare pe care ar trebui sa ii urmati ca parte a setarii de baza. Acest lucru va spori siguranta si gradul de utilizare a serverului oferindu-va o baza solida pentru actiunile ulterioare.

Acest ghid va explica procesul de upgrade a sistemelor cu Ubuntu 15.10, fara a se limita la acesta.

Cheile SSH furnizeaza un mod mai sigur de logare intr-un server cu SSH decat folosind o parola. In timp ce o parola poate fi in cele din urma aflata cu un atac brute force, cheile SSH sunt aproape imposibil de descifrat doar prin forta bruta. Generarea unei perechi de chei va ofera doua siruri lungi de caractere: o cheie publica si o cheie privata. Puteti plasa cheia publica pe orice server, si apoi il deblocati prin conectarea la acesta cu un client care are deja cheia privata. Cand cele doua se potrivesc,

500 Internal Server Error(erori interne la server)  este un cod de stare HTTP care inseamna ca ceva este in neregula cu site-ul dumneavoastra iar serverul nu poate genera un raspuns concret pentru problema dumneavoastra.

Apache, Ubuntu, Certbot, Let's Encrypt

VPS - Ce este un server virtual privat? Mic ghid pentru amatori

Ce este un server dedicat Informatii utile pentru amatori

Ce este SSD 3 intrebari si raspunsuri pe care trebuie sa le stii pentru a imbunatati performanta computerului

Server cs go jucator gamer

server metin 2

Ce este cloud si cu ce te poate ajuta acest serviciu

ROTLD - Informatii utile pentru a-ti rezerva un domeniu propriu pe Internet

Minecraft

Metin2

Counter-Strike 1.6

C.S. Global Offensive

C.S. Source

Half-Life 2

Team Fortress 2

San Andreas Multiplayer

Starter

2.49€/luna

Silver

2.99€/luna

Counter Strike 1.6 - 18 slot

6.99€/luna

Gold

3.49€/luna

Platinum

6.99€/luna

1U

60.00€/luna

2U

75.00€/luna

Minecraft 20

8.99€/luna

Counter Strike 1.6

6.99€/luna

Counter Strike GO

6.99€/luna

SA:MP

4€/luna

Outgoing Scanning

2.99€/luna
Licenta GameCP Basic

Licenta GameCP Basic

7€/luna
Licenta GameCP Full

Licenta GameCP Full

9€/luna

VDS Starter

14.99€/luna

VDS Silver

22.99€/luna

VDS Gold

44.99€/luna

VDS Platinum

64.99€/luna

Half-life

6.99€/luna

Dual Intel® Xeon® E5450

99.99€/luna

Dual Intel® Xeon® X5650

170.00€/luna

VPS1

5.99€/luna

VPS3

14.99€/luna

VPS2

9.99€/luna

VPS4

24.99€/luna

Metin2 - Starter

14.99€/luna

Metin2 - Silver

22.99€/luna

Metin2 - Platinum

64.99€/luna

Metin2 - Gold

44.99€/luna

SD2GB

29.99€/luna

SD4GB

44.99€/luna
Softaculous Dedicated License

Softaculous Dedicated License

4.00€/luna

SD6GB

64.99€/luna

SD8GB

84.99€/luna
cPanel Pro Cloud

cPanel Pro Cloud

30.00€/luna

Business Pro

24.99€/luna

Enterprise Pro

44.99€/luna

Dual Intel® Xeon® E5405

99.99€/luna

Dual Intel® Xeon® L5420

79.99€/luna

Dual Intel® Xeon® E5460

124.99€/luna

SD16GB

119.99€/luna
cPanel Admin Cloud

cPanel Admin Cloud

20.00€/luna

Team Fortress 2

6.99€/luna

Minecraft 30

13.99€/luna

Minecraft 40

18.99€/luna

Minecraft 10

4.99€/luna

Incoming Scanning

2.99€/luna

Email Archiving

4.09€/luna

Incoming & Outgoing Bundle

5.98€/luna

Incoming, Outgoing & Archiving Bundle

10.47€/luna

Standard Pro

14.99€/luna

RapidSSL

-1.00€/luna

RapidSSL Wildcard

-1.00€/luna

GeoTrust QuickSSL Premium

-1.00€/luna

GeoTrust True BusinessID

-1.00€/luna

GeoTrust True Business ID with EV

-1.00€/luna

GeoTrust True Business ID Wildcard

-1.00€/luna

Secure Site SSL

-1.00€/luna

Secure Site Pro

-1.00€/luna

Secure Site EV SSL

-1.00€/luna

Secure Site Pro EV

-1.00€/luna

Starter Pro

8.99€/luna

Reseller 15 GB

4.99€/luna

Reseller 30GB

9.99€/luna

Reseller 60GB

14.99€/luna

Reseller 100G

24.99€/luna
CloudLinux License

CloudLinux License

15.00€/luna
LiteSpeed Webserver VPS License

LiteSpeed Webserver VPS License

15.00€/luna
Softaculous VPS License

Softaculous VPS License

3.00€/luna
KernelCare License

KernelCare License

3.00€/luna
cPanel Premier Cloud 100

cPanel Premier Cloud 100

45.00€/luna

Wordpress Starter

3.99€/luna

WordPress Silver

7.99€/luna
Imunify360 250 users

Imunify360 250 users

34.95€/luna
 Imunify360 Unlimited users

Imunify360 Unlimited users

44.95€/luna
Imunify360 30 users

Imunify360 30 users

24.95€/luna
Imunify360 1 User

Imunify360 1 User

12.95€/luna

Wordpress Gold

12.99€/luna

Wordpress Platinum

19.99€/luna

Prestashop Silver

7.99€/luna

Prestashop Gold

19.99€/luna

Prestashop Cloud VPS

64.99€/luna

Prestashop Platinum

34.99€/luna

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.